قبلی

تجربه نویسندگی در ژانر علمی تخیلی

هدف از برگزاری مجموعه وبینارهای انتقال تجربه‌ی موسسه اوسان فراهم آوردن امکان ارتباط میان پژوهشگران و نویسندگانِ گونه‌های مختلف ادبی با مخاطبین و نویسندگانِ نوقلم است. آنچه بیش از همه ما را در برگزاری این نشست‌ها در قالب وبینار مصمم …

هدف از برگزاری مجموعه وبینارهای انتقال تجربه‌ی موسسه اوسان فراهم آوردن امکان ارتباط میان پژوهشگران و نویسندگانِ گونه‌های مختلف ادبی با مخاطبین و نویسندگانِ نوقلم است. آنچه بیش از همه ما را در برگزاری این نشست‌ها در قالب وبینار مصمم کرد فراهم آوردن امکان ارتباط میان فعالان حوزه ادبیات با مخاطبین خارج از تهران بود. این نشست‌ها بر بستر پلتفورم و سرور اختصاصی موسسه که کاملا ایرانی هستند برگزار خواهند شد. این نشست‌ها صرفا برای بایگانی موسسه ضبط می‌شوند و جز بخش‌هایی از آنها؛ به طور کامل منتشر و در دسترس نحواهند بود.

شرکت در کارگاه‌های انتقال تجربه برای هنرجویان موسسه و افرادی که صرفا بیننده باشند رایگان است و برای کسانی که علاقه‌مند به مشارکت و پرسش و پاسخ باشند با پرداخت هزینه‌ ممکن خواهد بود.
توجه داسته باشید در صورتی که در یکی از دوره‌های موسسه شرکت کرده باشید بدون نیاز به پرداخت هزینه امکان مشارکت خواهید داشت.

ثبت‌نام: فقط از طریق پیام به تلگرام osaninstitute@

نشستِ یک:
تجربه نویسندگی در ژانر علمی تخیلی

شنبه‌ ۱۸ آذر ۱۴۰۲
ساعت ۱۷
ظرفیت: محدود

این نشست با مدیریت و ترجمه همزمانِ خانم آران قادرپور نویسنده، منتقد ادبی، مدرس زبان انگلیسی و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی برگزار خواهد شد.

با حضور: عمادالدین آیشا نویسنده، مترجم و پژوهشگر ادبیات ژانری و بهزاد قدیمی فارغ‌التحصیل دکترای عمران از دانشگاه کرتین استرالیا، نویسنده، پژوهشگر و مدرس نویسندگی ادبیات ژانری

آیشا فلسطینی و متولد و تحصیلکرده انگلستان و هم‌اکنون ساکن مصر است. او روزنامه‌نگار، مترجم و عضو انجمن نویسندگان ژانر علمی-تخیلی کشور مصر است. هیچ‌یک از آثار او شامل یک مجموعه داستان‌کوتاه با عنوان The Digital Hydra (هایدرای دیجیتال) و  مقالاتی با عنوانِ Arab and Muslim Science Fiction (مجموعه مقالات ژانر علمی تخیلی در کشورهای عربی و جهان اسلام) تا کنون به فارسی ترجمه نشده‌اند.

بهزاد قدیمی هم‌اکنون ساکن استرالیاست و به صورت آنلاین مبانی نویسندگی ژانری تدریس می‌کند. از او تا کنون چهار عنوان کتاب به نام‌های «خدمات دستگاه هیولاساز دمشقی»، «شومنامه‌ی تبر نقره‌ای»، «تهران تارین» و «بند دیوان» به چاپ رسیده‌است. داستان‌های او برنده و کاندید جوایز ادبی مختلف از جمله «جایزه داستان نویسی ادبیات گمانه‌زن»، «جایزه ادبی نوفه» و «جایزه ادبی افسانه‌ها» بوده‌اند. او همچنین از سال‌۱۴۰۰ به عنوان داور در مسابقات داستان‌نویسی ژانری، از جمله مسابقه‌ی داستان‌نویسی نشر روهان و مسابقه‌ی داستان‌نویسی راما حضور داشته‌ است.

 

 

 

 

 

 

مدرس:

موسسه فرهنگی و هنری اوسان

رایگان